Oportunități de Training

Școala profesională EIT

Ecosistemul de companii EIT Digital include corporații europene, IMM-uri, start-up-uri, universități și centre de cercetare care oferă studenților, cercetătorilor, entrepreneurilor și investitorilor acces la o bază largă de forță de muncă, oportunități de finanțare și sustenabilitate pentru companii.

Cei cinci piloni EIT Digital sunt Digital Tech, Digital Cities, Digital Industry, Digital Wellbeing și Digital Finance, iar obiectivul principal al acestora este creare unei Europe puternic digitalizate prin care să poată fi apărate principiile europene ale includerii, echității și sustenabilității sociale și profesionale.

Spre deosebire de celelalte inițiative educaționale EIT, EIT Digital Professional sunt cursuri profesionale, organizate la cerere, care sunt furnizate în clădirea organizațiilor doritoare.

Cursurile individuale oferite sunt Generative AI Essentials, Data Science pentru inovația în Busienss și Cum să devii un consultant în cybersecurity. Aceste cursuri sunt alese în urma unor consultări atente a cerințelor de pe piața de muncă și a noilor provocări tehnologice, dar sunt și adaptate unui nou tip de manageriat european. Avantajul acestor cursuri este integrarea absolvenților și a companiilor din care fac parte în ecosistemul digital pan-european, făcându-le legătura cu mai mult de 3000 de companii, IMM-uri și centre de cercetare.

Finanțată prin programul SME4DD, secțiunea dedicată IMM-urilor propune cursuri legate de blockchain, cybersecuritate și machine learning. Aceste cursuri sunt oferite doar de universități sau companii din Ungaria, Italia și Franța, cu predare în limbile naționale respective.

Pentru companii mai mari, EIT Digital oferă cursuri de Applied data science, sustenabilitate și inovație, blockchain pentru fabrici și logistică, AI pentru strategii de business, digitalizare în industria alimentară și digitalizarea afacerilor. Aceste cursuri sunt adaptabile nevoilor companiilor, și sunt furnizate la cerere într-un mod compact, adaptat sesiunilor de training pentru echipe.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 1 săptămână
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități