Oportunități de Training

Școlile digitale din România: Digitaliada

Digitaliada este un program care sprijină educația digitală în România și încurajează utilizarea metodelor alternative de lucru în clasă pentru a crește performanța școlară a elevilor și integrarea acestora. Programul Digitaliada este liderul educației digitale în România, cu 4 ani de experiență în punerea în aplicare a metodelor digitale în procesul de învățare și evaluare în clasă.

Platforma Digitaliada de învățare și testare online

În special, programul a lansat platforma Digitaliada „Învățare și testare online”, un sistem gratuit de gestionare a școlilor, care oferă utilizatorilor acces gratuit la module specifice pentru teste, teme, videoconferințe și rapoarte de activitate. Pionieratul și experiența Digitaliada au făcut ca tranziția forțată către învățământul la distanță să fie mai puțin stresantă pentru profesorii Digitaliada, care erau deja familiarizați cu platforma și cu utilizarea metodelor digitale.

Platforma Digitaliada „Învățare și testare online” este în limba română, este gratuită și poate fi utilizată pe orice tip de echipament. În prezent, există deja peste 150 de lecții și 1,200 de exerciții și probleme legate de matematică, dar conținutul este îmbogățit în mod constant. De asemenea, în Biblioteca de testare, profesorii, părinții și elevii pot utiliza peste 1000 de teste pentru diferite materii, toate materialele create de profesori. Platforma oferă, de asemenea, un modul gratuit de videoconferință, util pentru organizarea de cursuri online. Seminarele online gratuite dedicate platformei „Învățare și testare online” vor continua pe parcursul anului școlar 2020-2021.

Pentru a-i pregăti pe studenți pentru oportunitățile viitorului, Fundația Orange a investit până în prezent 2.6 de milioane de euro în cele cinci ediții ale Digitaliada.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Serviciu de învățare
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Mai mulți ani
Training Gratuit

1

Da
Certificat Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități