Oportunități de Training

Sensibilizarea și inovarea în materie de securitate cibernetică

Acest curs, dezvoltat de EIT Digital în colaborare cu Universidad Politécnica de Madrid, urmărește să ofere cursanților o înțelegere fundamentală a securității cibernetice și să îmbunătățească conștientizarea generală a potențialului de inovare al tehnologiei (și a provocărilor asociate). Cursul se adresează studenților, directorilor de întreprinderi, profesioniștilor din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă pentru a oferi o imagine de ansamblu a conceptelor esențiale legate de gestionarea identității și de elementele de bază ale principiilor și practicilor în materie de securitate cibernetică. Personalul didactic este format din Iván Pau, cercetător UPM și expert în securitate utilizabilă, și Román Ramírez, hacker și expert în securitate cibernetică.

Obiectivele

Cursul oferă o imagine de ansamblu practică asupra gestionării acreditărilor de identitate digitală, asigurând securitatea în același timp cu utilizarea internetului, și oferă cursanților cele mai frecvente tipuri de atacuri legate de securitatea cibernetică – și modul în care se pot proteja de acestea. Modulele cursului sunt organizate pe parcursul a 4 săptămâni și durează în total aproximativ 7 de ore. Nu sunt necesare cunoștințe prealabile pentru a participa. Cursul este oferit în limba engleză, cu subtitrări în mai multe alte limbi.

Rezultate ale învățării

Până la sfârșitul acestui curs, cursanții își vor îmbunătăți cunoștințele și gradul de conștientizare cu privire la tehnologia, principiile, terminologia, aplicarea și implicațiile în materie de securitate cibernetică. Aceștia vor putea descrie tactici și concepte legate de gestionarea identității online și vor putea enumera cele mai frecvente riscuri și atacuri asociate cu acestea. De asemenea, acestea își vor îmbunătăți cunoștințele cu privire la diferitele mecanisme eficiente de protecție a gestionării identității și își vor dezvolta propria abordare în ceea ce privește protecția identității.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

MOOC (Cursuri online deschise și în masă)
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități