Oportunități de Training

Snap4City: Formare în domeniul internetului „Orașe inteligente”

Cursul IoT pentru orașe inteligente, de la colectarea de date la aplicațiile inteligente și la sălile de control, este o formare oferită de Snap4City, care se desfășoară integral online, unde participanții învață să creeze tablouri de bord profesionale, aplicații IO și soluții inteligente, fără a fi nevoiți să fie programatori.

Cursul poate fi util și pentru programatori, deoarece poate oferi instrumente de accelerare a sarcinilor prin tehnologii de programare pentru aplicații mobile, IoT, GIS și instrumente de informații comerciale. Cu materiale de formare, participanții vor avea dreptul de a utiliza prezentările diapozitive Snap4City, acces deplin la platforma online și instrumente și exerciții de dezvoltare pe tot parcursul cursului. Formarea este deschisă tuturor persoanelor care urmează o regiune gratuită pe platformă, iar un certificat final va fi furnizat la cerere pentru a certifica nivelul de competență pe platforma și instrumentele Snap4City.

Platforma Snap4City este gestionată de Laboratorul pentru sisteme distribuite și tehnologii de internet (DISIT) al Universității din Florența și colaborează cu alte câteva organizații din întreaga Europă. Platforma și cursurile de formare au fost utilizate cu succes de analiști de date, dezvoltatori, manageri de proiect, cercetători, studenți și peste 26 de naționalități diferite.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență
Durata

Sub 1 săptămână
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități