Oportunități de Training

Spațiul Europeana: Creativ cu patrimoniu digital

„Spațiul Europeana: Creativ cu patrimoniul digital” este un curs care pune în legătură patrimoniul digital și cultural. Acest patrimoniu digital este acum din ce în ce mai accesibil online prin intermediul arhivelor online, cum ar fi Europeana. MOOC se bazează pe proiectul „Spațiul Europeana”, finanțat prin Programul Uniunii Europene de sprijinire a politicii în domeniul TIC, ca parte a Programului-cadru pentru competitivitate și inovare.

Acest curs îi învață pe participanți diferitele modalități de a se implica în patrimoniul digital și de a le reutiliza și de a deveni utilizator activ al acestui conținut. Aceasta include cunoașterea cunoașterii utilizării, reutilizării, remixării și reinventării conținutului digital, astfel încât acesta să corespundă scopurilor dumneavoastră – fie că este vorba de cercetare, lecții sau dezvoltare. Este pentru toată lumea: de la elevi la profesori, precum și de la cei interesați de patrimoniul cultural.

Pe măsură ce disponibilitatea online a patrimoniului cultural digital continuă să crească, devine din ce în ce mai important ca utilizatorii, de la cititorii pasivi, să învețe să devină reutilizatori activi. Misiunea acestui curs este de a împărtăși modurile creative cu care oamenii utilizează și reutilizează Europeana și conținutul cultural digital, de a demonstra ce poate aduce Europeana comunității de învățare și de a crea conceptul esențial potrivit căruia conținutul cultural nu este doar de a concepe, ci și de a trăi și de a interacționa.

Conținutul cursului este arhivat, dar materialul este disponibil gratuit online.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 3 luni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități