Oportunități de Training

Statele membre naționale în domeniul inteligenței artificiale (Skillnet TIC)

Acest masterat online cu fracțiune de normă de 2 ani în domeniul inteligenței artificiale la Universitatea din Limerick (UL) este destinat profesioniștilor din domeniul tehnologiei informației (IT), precum și angajaților care doresc să se recalifice și să se alăture domeniului din discipline adiacente, care dețin deja unele cunoștințe în domeniul informaticii și matematicii. Programul are loc peste 5 semestre de predare și 1 semestru axat pe cercetare, dedicat dezvoltării și punerii în aplicare a unui proiect de cercetare. Scopul acestei oportunități este de a înzestra cursanții interesați cu cunoștințele și competențele necesare pentru a lucra în domenii legate de inteligența artificială (IA), învățarea automată și altele.

Programul este elaborat în colaborare cu reprezentanți ai industriei din toate sectoarele naționale din Irlanda, cu scopul de a asigura un impact maxim și relevanța conținutului. Materialul didactic este structurat astfel încât fiecare elev să poată explora alte materii și idei conexe în mod independent. De asemenea, se oferă sprijin de specialitate din partea liderilor modulului și a moderatorilor, responsabili cu orientarea elevilor la cursuri în grupuri mai mici. Modulele programului sunt structurate în jurul activităților educaționale online, iar furnizarea lor poate fi complet îndepărtată.

Pentru a fi eligibil pentru MSc, fiecare participant trebuie să aibă o diplomă de nivel 8, ceea ce înseamnă cel puțin un onor de clasa a doua (NFQ sau alt echivalent recunoscut la nivel internațional), într-o disciplină relevantă în inginerie, informatică, matematică, știință sau tehnologie. Cu toate acestea, vor fi luați în considerare și participanții care dețin cunoștințe semnificative în materie de matematică sau informatică (și anume programare).

Următorul program de masterat va începe la 1 septembrie 2022.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Program educațional
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă intensiv
Durata

Mai mulți ani
Certificat Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități