Oportunități de Training

STEAMonEdu MOOC

STEAMonEdu MOOC face parte din proiectul STEAMonEdu, o inițiativă finanțată de UE cu accent pe sprijinirea perfecționării cadrelor didactice, a administrației școlare și a personalului pedagogic în educația STIE (A) M, oferind o structură de program de formare bazată pe competențe și pe profilul profesional. MOOC este deschis cadrelor didactice și organizațiilor interesate de perfecționarea competențelor și promovarea competențelor digitale și STI (A) M în educație la nivel local și național.
Cursul
oferă o dezvoltare profesională holistică a educatorilor în domeniul educației, al designerilor și al altor persoane interesate de acest subiect. Există unele cerințe: trebuie să dețineți o diplomă de licență (CEC 6 sau mai mult) sau să fiți înscris în ultimul an în care ați obținut diploma de licență. Experiența profesională în sectorul educației este de dorit, dar nu este un instrument esențial pentru a participa la acest curs. MOOC vizează, de asemenea, studenții și absolvenții interesați să urmeze studii STE (A) M.

Subiecte și structura cursurilor

Programul MOOC STEAMonEdu este oferit gratuit. Este nevoie de aproximativ 6 săptămâni pentru a-l finaliza, dacă petreceți între 5 și 6 de ore de studiu în fiecare săptămână. Printre

subiectele abordate în cadrul acestui curs se numără:

 • abordări holistice ale educației moderne STI (A) M;
 • conceperea și punerea în aplicare a activităților și cursurilor educaționale STI (A) M;
 • crearea de conținut pentru activitățile de învățare STI (A) M;
 • gestionarea procedurilor educaționale;
 • gestionarea resurselor educaționale;
 • consolidarea comunității, participare și interacțiune;
 • politici în contextul educației STI (A) M;
 • cadrele de competență și învățarea pe tot parcursul vieții.

Materialele de curs sunt disponibile online, iar cursanții vor avea, de asemenea, șansa de a se alătura unei comunități animate de colegi, de a se implica în discuții deschise și de a interacționa cu ceilalți prin intermediul unui spațiu dedicat forumurilor.

Rezultate ale învățării

După finalizarea cu succes a acestui curs, cursanții:

 • Înțelegerea și utilizarea abordării educaționale STI (A) M și învățarea elementelor de bază ale dezvoltării activității, a cursului și a competențelor de proiectare STE (A) M.
 • Dezvoltarea competențelor de creare a conținutului educațional digital, precum și a competențelor în materie de proceduri și de gestionare a resurselor.
 • Dezvoltarea competențelor de consolidare a comunității și de interacțiune, precum și o mai bună înțelegere a învățării pe tot parcursul vieții.
Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

MOOC (Cursuri online deschise și în masă)
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 3 luni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități