Oportunități de Training

Un preot cu 22 ani de experiență în IT susține cursuri gratuite prin Protoieria Vălenii de Munte

Preotul George Olah din Prahova are o experiență semnificativă în domeniul IT, acumulată pe parcursul a peste două decenii, și a decis să împărtășească această expertiză cu alți oameni. În parteneriat cu Protoieria Vălenii de Munte, el a lansat un program de cursuri gratuite de dezvoltare web. Acest program de instruire se întinde pe o perioadă de 6 luni și se desfășoară în fiecare zi de vineri în orașul Vălenii de Munte.

La prima întâlnire a cursului au participat 37 de oameni, reflectând un interes semnificativ din partea comunității pentru a dobândi cunoștințe în domeniul dezvoltării web. Scopul cursului este de a oferi participanților abilități practice în dezvoltarea de site-uri web și magazine online. Programul este divizat în două module distincte.

Primul modul se concentrează pe noțiuni de bază, oferind instruire în dezvoltarea de site-uri web și magazine online folosind platforma WordPress. Acesta oferă o fundație solidă și practică pentru participanți, astfel încât, la finalul modulului, fiecare cursant să fie capabil să creeze propriul său site de prezentare și un magazin online funcțional.

Al doilea modul este mai avansat și se concentrează pe limbaje de programare precum PHP, Laravel, MySQL, HTML, CSS, JavaScript și altele. Acest nivel adâncit de instruire permite participanților să se aprofundeze în dezvoltarea web și să înțeleagă aspecte mai complexe ale programării.

Participanții la aceste cursuri provin din diverse medii și au diferite motive pentru a se înscrie. Unii doresc să facă o schimbare în carieră și să se orienteze către industria IT, în timp ce alții doresc să-și consolideze cunoștințele existente despre programare. Cursul se propune să îi pregătească pe acești participanți pentru a putea intra în industria IT ca programatori Web Junior.

Această inițiativă oferă o oportunitate valoroasă pentru tineri și adulți de a-și dezvolta competențele în tehnologie și de a-și construi o carieră într-un domeniu aflat în continuă creștere. Este demn de remarcat faptul că Protoieria Vălenii de Munte și preotul George Olah pun la dispoziția comunității aceste cursuri cu caracter gratuit, contribuind astfel la creșterea nivelului de pregătire în domeniul tehnologiei.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Bazată pe muncă
Tip training

Cu frecvență
Durata

Sub 3 luni
Training Gratuit

1

Da
Certificat Gratuit

1

Da
Documente

Cele mai noi oportunități