Oportunități de Training

Universitatea Tehnică din Danemarca, master în științe în tehnologia comunicațiilor și proiectarea sistemelor

MSc Eng in Communication Technologies and System Design (MSc Eng in Communication Technologies and System Design) de la Universitatea Tehnică din Danemarca (DTU) își propune să formeze ingineri capabili să mențină tehnologiile de comunicare existente și să dezvolte și să proiecteze altele noi. Acest program este disponibil sub forma unui program de studiu industrial care le permite studenților să combine munca cu studiile pe o perioadă de 4 ani. Se aplică reguli pentru această abordare a acestei diplome de master.

Programul de studii

Programul de studiu acoperă proiectarea avansată a componentelor și a sistemelor prin structuri complexe de rețele, precum și dezvoltarea de servicii și soluții TIC care răspund așteptărilor utilizatorilor. Cursurile de program includ trei discipline centrale, tradiționale, care sunt proiectarea de componente și software, dezvoltarea de sisteme și metode, precum și aplicații. Programa de învățământ și cursurile oferite sunt disponibile pentru consultare pe site-ul internet al DTU.

Elevii vor putea, de asemenea, să aleagă o linie de studiu, dacă doresc. Opțiunile de specializare sunt:

  • Comunicații de mare viteză
  • Comunicații mobile/fără fir și internetul obiectelor
  • Software pentru comunicații și securitate cibernetică
  • Prelucrarea semnalelor, codificarea și comunicarea vizuală
  • Tehnologii generice pentru proiectarea sistemelor de comunicații

Selecția unei linii de studiu va apărea pe diploma acordată și va avea un impact asupra planului de studiu realizat. Fiecare elev își poate personaliza și concepe propriul program de studiu în funcție de interesele sale personale și profesionale.

Cerințe privind admisia

Cerințele de admitere depind de situația potențialului student. Mai multe informații privind fiecare situație sunt disponibile pe site-ul web al DTU.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Program educațional
Mediu de lucru

Cu prezență față în față
Tip training

Cu frecvență
Durata

Mai mulți ani
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități