Oportunități de Training

Vrije Universiteit Amsterdam Master în informatică

Despre

Programul de masterat în informatică este o diplomă oferită în comun de Vrije Universiteit Amsterdam (VU Amsterdam) și de Universitatea din Amsterdam (UvA). Pe măsură ce tehnologia a devenit mai integrată în viața noastră de zi cu zi, programul oferă șapte specializări pe care studenții le pot alege în funcție de interesele lor.

Cursurile sunt predate atât în universități, cât și studenții pot beneficia de expertiza, rețelele și programele de cercetare ale ambelor instituții. Absolvenții vor primi o diplomă comună la finalizarea acestui program de doi ani.

Programul de studii

Acest program acoperă aspectele tehnice ale informaticii, inclusiv subiecte precum software-ul de sistem, rețelele informatice și mediile de programare, precum și fundațiile teoretice care acoperă limitele a ceea ce poate fi calculat, eficiența computațională, corectitudinea și intricațiile execuției simultane.

După cum s-a menționat mai sus, elevii vor trebui să selecteze un parcurs de specializare în funcție de interesele lor. Și anume:

  • Ingineria volumelor mari de date
  • Fundațiile informatice și convalutare
  • Internet și tehnologie web
  • Sisteme informatice paralele
  • Inginerie software și IT verde
  • Cale internațională: Global Software Engineering European Master
  • Cale internațională: Ingineri de software pentru Pactul verde

Fiecare linie cuprinde cinci cursuri obligatorii legate de informatică în general și specifice fiecărei linii, precum și unele cursuri specifice și elective specifice. A doua jumătate a celui de-al doilea an al programului va fi dedicată unui proiect și unei teze de masterat.

Cerințe

Potențialii studenți trebuie să dețină o diplomă de licență de cel puțin trei ani de studii universitare în informatică sau într-un domeniu strâns legat de acesta. Se așteaptă ca potențialii studenți să fi studiat în prealabil programarea, algoritmii, sistemele informatice, rețelele informatice, ingineria software și logica. Studierea bazelor de date, a automatelor, a teoriei graficului, a compilatorilor, a învățării automate sau a inteligenței artificiale, a matematicii, cum ar fi algebra liniară, matematica discretă, statisticile vor contribui la creșterea șanselor de admitere. De asemenea, va trebui prezentată o dovadă a competenței lingvistice engleze. Mai multe detalii privind procedura de admisie sunt disponibile în funcție de situația fiecărui student.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Program educațional
Mediu de lucru

Cu prezență față în față
Tip training

Cu frecvență
Durata

Mai mulți ani
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități