Oportunități de Training

Women4IT training – sfârșit de proiect

Inițiativa Women4IT a fost menită să îmbunătățească abilitățile digitale pentru sute de femei tinere aflate în situația de a fi excluse de pe piața de muncă. Acest proiect a durat mai mult de zece ani și a fost implementat în nouă țări europene.

În tot acest timp a fost oferit training peste mai mult de nouă sute de femei, acesta fiind însoțit de măsuri de ajutor în carieră cum ar fi mentoring, job shadowing, ca și workshopuri de întărire a încrederii și a nivelului de angajabilitate a cursantelor. Mai mult de șaptezeci la sută dintre participante au găsit posturi noi și au continuat să își perfecționeze abilitățile ITC.

Ultimul eveniment Women4IT a fost ținut la Bruxelles, unde au fost invitate participante din șapte țări europene: Irlanda, Grecia, Letonia, Lituania, Malta, România și Spania. S-a discutat despre experiența acumulată, bunele practici identificate și colaborarea cu diverse companii asociate UE, ca și cu reprezentanți ai legislativului UE și ai unor ONG-uri.

Proiectul Women4IT a luat sfârșit, dar resursele pentru aceste cursuri pot fi accesate gratuit de către oricine vrea să înceapă o carieră în ITC.

 

Mai multe informații aici.

Resursele folosite, disponibile gratuit, pot fi accesate la această adresă: Open Educational Resoruces.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 1 săptămână
Documente

Cele mai noi oportunități