All Digital este o asociație care contribuie la dezvoltarea abilităților digitale în Europa. Din ea fac parte 90 de organizații de vârf din domeniul abilităților digitale, iar anual All Digital oferă training și asistență pentru peste 1.5 milioane de pasionați IT.

Cea mai importantă caracteristică All Digital este capacitatea ei de a ajunge la nivelul utilizatorilor IT obișnuiți prin intermediul a câteva mii de Centre de Competențe Digitale. Acestea sunt centre de informare fizică sau spații online prin care oamenii pot accesa tehnologiile IT și se pot instrui pentru a dobândi comptențe digitale noi.

Cele patru domenii de intres pentru All Digital sunt:
– promovarea și implementarea Digital Competence Framework (DigComp), care este o inițiativă a Comisiei Europene lansată prin Joint Research Centre (JRC), care oferă o platformă comună de asistență a cetățenilor europeni și a forței de muncă pentru a își auto-evalua abilitățile digitale, pentru a își stabili obiective educaționale, ca și pentru a identifica noi oportunități de training sau pentru a descoperi noi oportunități de angajare
– gestionarea și manageriatul DigComp Community of Practice și a Certification Community of Practice
– participarea la grupurile expert IT și de lucru din Uniunea Europeană
– organizarea unor evenimente prin care să se comunice evenimente, lucrări, recomandări și consultări în domeniul IT