În contextul punerii în aplicare a proiectului „Centrul de resurse AccessibleEU”( Centrul de resurse AccessibleEU), care este una dintre inițiativele emblematice ale Strategiei Comisiei Europene privind drepturile persoanelor cu handicap 2021-2030, avem plăcerea și onoarea de a vă invita să participați la evenimentul hibrid de informare și sensibilizare pe tema „Orașe inteligente și favorabile incluziunii: Servicii pentru toți cetățenii și vizitatorii”, care va avea loc la 20 noiembrie 2023 la hotelul Titania (Universitatea 52, sala NIKI).

Evenimentul, care va începe la ora 09.30 (ora 09: 00) și se va încheia la ora 13.30 (4 ore), este organizat în cooperare cu Confederația Națională a Persoanelor cu Handicap (ESAMEA) și cu Rețeaua europeană pentru turism accesibil (ENAT).

AccessibleEU este un centru de resurse pentru accesibilitate, care se axează pe numeroase domenii, cu un accent deosebit pe mediul construit, transporturi, TIC, precum și pe elaborarea de politici care să asigure participarea egală a persoanelor cu handicap și a tuturor persoanelor cu cerințe specifice de acces în toate domeniile vieții. Mai multe informații cu privire la Centrul AccessibleEU sunt disponibile la adresa:

https://accessible-eu-centre.ec.europa.eu/index_en

Pentru a participa la eveniment, fie personal, fie online, vă rugăm să completați formularul de înscriere disponibil la următoarea adresă până la 15 noiembrie2023:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/5d14850e-04e2-ea0d-9d94-42cbfcab080d

Atenție: La înregistrare, aceasta nu este trimisă automat la adresa de e-mail furnizată de link pentru a urmări evenimentul de la distanță. Aceasta vă va fi trimisă cu câteva zile înainte ca evenimentul să aibă loc.

Limba evenimentului: Greacă

Informații despre accesibilitate

© AccessibleEU Grecia, ESAMER, ENAT