Înainte de noua publicație a DigComp 2.2, Comisia Europeană a publicat un sondaj de validare pentru a colecta contribuții de la experți și de la părțile interesate active în domeniul competențelor digitale.

Cadrul competențelor digitale (DigComp) este un instrument de îmbunătățire a competențelor digitale ale cetățenilor. Aceasta poate contribui la evaluarea competențelor, la stabilirea obiectivelor de învățare, la identificarea oportunităților de formare și la găsirea unor oportunități de carieră relevante.

Sondajelede validare privind DigComp 2.2 vor rămâne deschise până la 30 noiembrie 2021. Completarea durează 10-15 minute și nu se colectează date cu caracter personal sau date de conectare. Fiecare sondaj abordează un set de competențe într-un domeniu mai larg al competențelor, cum ar fi alfabetizarea în materie de informații și date, comunicarea și colaborarea, precum și altele. De asemenea, fiecare chestionar poate fi descărcat ca fișier PDF separat atunci când îl accesează.

Aflați mai multe despre actualizarea DigComp 2.2 pe acest material video explicativ.

Împărtășiți-vă opiniile cu privire la competențele digitale esențiale pentru orice european și contribuiți la transformarea în următorii 10 ani a deceniului digital european.

Accesați chestionarul aici!