Ce este Python Scikit-Learn și ce puteți face cu acesta? Cu tutorialul și ghidul, Simplileard examinează ceea ce este Scikit-Learn, ce poate realiza și oferă o imagine demo cu privire la modul de utilizare a Scikit-Learn în Python. Python Scikit-Learn este un instrument simplu, cu sursă deschisă, pentru extragerea datelor, construirea de modele și analiză și poate fi utilizat pentru:

Clasificare
Regresie 
Gruparea în clustere
Tutorialul explorează Biblioteca Scikit din Python și vă permite să instituiți Scikit-Learn, precum și cum să importați un set de date Scikit și diferitele sale funcții.

De ce este nevoie de Scikit?
Scikit este o bibliotecă modernă de învățare automată Python și este considerată unul dintre instrumentele preferate pentru învățarea automată, precum și pentru analiza avansată complet sau semiautomatizată a datelor și extragerea de informații. Acesta poate identifica și organiza cu ușurință problemele, conține multe seturi de date gratuite și deschise și dispune de un set bogat de biblioteci integrate pentru învățare și predicție. 

Python pentru Beginners
Acest tutorial este unul dintre cele 47 lecții ale tutorialului Python Python for Beginners (Piriner) al lui Piron Tutorial for Beginners. Urmăriți tutorialul sau citiți articolul integral pentru a afla mai multe!