Resurse Training

Antreprenoriat digital și Leadership in Europa (DEAL)

DEAL este un proiect menit să echipeze forța de muncâ europeană cu abilități ITC în domeniul antreprenorial. La sesiunea din 15-22 octombrie au participat 32 de reprezentanți din Danemarca, Finlanda, Germania, Lituania, Republica Macedonia de Nord, România, Slovenia și Turcia.

Proiectul a fost orientat către tineri, mai ales cei cu poziții de responsabilitate și conducere. Sesiunile au fost ținute în limba engleză și au fost organizate de Lykia İzcilik ve Doğa Sporları Kulübü Derneği (LİDOSK) & Kulan Organisation.

Obiectivele acestor sesiuni au fost
1. stăpânirea abilităților necesare pentru inițierea unui proiect
2. înțelegerea procesului de inovație și cum acest poate fi de folos în business, cu atenție la principiile responsabilității sociale ale întreprinderilor
3. promovarea lucrullui în echipă la nivel internațional și a abilităților de problem solving
4. o panoramă a rolului ICT în mediul de afaceri
5. promovarea gândirii critice, analictice, a abilităților practice și de leadership
6. înțelegerea planurilor de business și a comunicării strategiilor manageriale pentru start-ups.

DEAL în Europa se bazează pe principiile ET2020 referitoare la cooperarea în educație și training. Participanții la aceste proiecte dobândesc abilități cheie în ICT, dar mai ales în IST, adică tehnologie și informație în societate. Proiectul DEAL (Digital Entrepreneurship And Leadership in Europe) nu a organizat acest training în Antalya, Turcia.

Distribuie
Informații Resursă Training
Topics
Target Group
Target Language(s)
Documente

Cele mai noi Resurse