Resurse Training

AR-in-a-Box – Soluția ENISA pentru securitatea cibernetică

AR-in-a-Box este soluția ENISAmenită să sporească gradul de conștientizare în materie de securitate cibernetică în rândul organismelor publice, al operatorilor de servicii esențiale și al întreprinderilor de toate dimensiunile. Acest program cuprinzător oferă organizațiilor cunoștințele și instrumentele necesare pentru a pune în aplicare inițiative eficace de sensibilizare în materie de securitate cibernetică, asigurând o protecție solidă împotriva amenințărilor în continuă evoluție.

O soluție pentru activitățile de sensibilizare cu privire la securitatea cibernetică

AR-in-a-Box este oferit organismelor publice, operatorilor de servicii esențiale, întreprinderilor private mari, precum și celor mici și mijlocii (IMM-uri), oferindu-le o abordare versatilă în ceea ce privește sensibilizarea cu privire la securitatea cibernetică. Conceput pentru uzul intern și extern, ghidează organizațiile în ceea ce privește personalizarea programelor de sensibilizare.

De la conceperea unor campanii specifice până la selectarea canalelor optime de comunicare, acest instrument permite organizațiilor să navigheze cu încredere și precizie în peisajul complex al sensibilizării cu privire la securitatea cibernetică. Acesta oferă expertiză atât teoretică, cât și practică pentru elaborarea și executarea programelor de sensibilizare cu privire la securitatea cibernetică, inclusiv:

  • O orientare privind elaborarea de programe de sensibilizare personalizată pentru uz intern în cadrul unei organizații.
  • O orientare privind crearea de campanii de sensibilizare specifice pentru părțile interesate externe.
  • Instrucțiuni privind selectarea instrumentelor și canalelor adecvate pentru a ajunge în mod eficace la publicul-țintă.
  • Instrucțiuni privind elaborarea indicatorilor-cheie de performanță pentru a evalua eficacitatea unui program sau a unei campanii.
  • Un ghid pentru elaborarea unei strategii de comunicare, esențial pentru atingerea obiectivelor de sensibilizare.
  • Un quiz de sensibilizare pentru a testa înțelegerea și păstrarea informațiilor-cheie.
  • Un joc de sensibilizare pus la dispoziție în diferite versiuni și stiluri, împreună cu un ghid privind modul de joacă.

Descoperiți puterea AR-in-a-Box și capacitați organizația dumneavoastră să sporească în mod proactiv gradul de conștientizare în materie de securitate cibernetică, asigurând o apărare rezilientă împotriva amenințărilor în continuă evoluție!

Distribuie
Informații Resursă Training
Topics
Target Group
Target Language(s)
Documente

Cele mai noi Resurse