Resurse Training

Bazele utilizării LIVRESQ – curs pentru profesorii care intenționeză să creeze lecții interactive pentru școală

LIVRESQ este o platformă online de creare de conținut educațional online pentru profesori și traineri. Bazele utilizării LIVRESQ se desfășoară pe platforma Zoom, iar obiectivul lui este de a îi ajuta pe profesori să  își transpună în digital experiența de predare. Doritorii pot învăța direct de la creatorii platformei LIVRESQ cele mai bune metode de a crea lecții interactive. Grupele sunt restrânse, iar predarea este intensivă, pe parcursul a cinci zile (cinci ședințe a câte o oră, la care se adaugă lucrul individual și proiectul final). Cursanții vor avea la dispoziție și o bibliotecă vastă cu resurse educaționale create de profesori din România și Republica Moldova. Cursurile se țin în fiecare lună.

Avantajele participării la curs:

Înveți direct de la creatorii platformei LIVRESQ cele mai bune metode de a crea lecții interactive
Grupă restrânsă și atenție la fiecare cursant
100% online
Predare intensivă pe parcursul a 5 zile

Forma de desfășurare: online, pe platforma Zoom

Durata: cinci module a câte o oră (45 de minute prezentare, 15 minute discuții), la care se adaugă lucrul individual și proiectul final.

Forma de evaluare: Cursanții vor trebui să realizeze la final o lecție din domeniul lor de specialitate, care să îndeplinească standardele necesare obținerii unui certificat de realizator de software educațional LIVRESQ.

La terminarea cursului cei înscriși vor primi o diplomă de finalizare a cursului.

Vor fi acoperite toate temele necesare utilizării LIVRESQ, de la crearea unui cont până la publicarea unui proiect și corectarea acestuia ulterioară.

Mai multe informații aici.

Distribuie
Informații Resursă Training
Topics
Target Group
Target Language(s)
Documente

Cele mai noi Resurse