Resurse Training

Contribuția Praktance: instrumente digitale de succes în instituțiile de îngrijire din Flandra

În martie 2020, Flandra s-a confruntat cu o situație fără precedent: o limitare a mișcării persoanelor din cauza răspândirii la nivel mondial a COVID-19. Pentru a limita răspândirea virusului, au fost luate măsuri stricte, inclusiv limitarea contactului social și oprirea vizitelor fizice la unitățile medicale. Aceste măsuri au adus însă noi provocări, în special în ceea ce privește menținerea contactului dintre rezidenții instituțiilor de îngrijire și familiile și prietenii acestora.

Ca răspuns la aceste provocări, proiectul Virtual House, condus de Deloitte în cooperare cu Close The Gap and Free University din Bruxelles (VUB), a lansat o inițiativă pentru a oferi comprimate instituțiilor sanitare. Aceste tablete au servit drept instrument pentru bule video, permițând locuitorilor și persoanelor dragi să se vadă și să se audă reciproc în format digital.

Prezentul raport se axează pe cele mai bune practici în materie de apeluri video sau video în acest context. Studiul se axează pe trei aspecte principale. În primul rând, se discută introducerea apelurilor video în unitățile de asistență medicală, în principal în timpul primei măsuri de izolare. În al doilea rând, descrie modul în care a evoluat rolul bulelor de imagini în timpul celei de a doua restricții de deplasare a persoanelor, când a fost permis un vizitator permanent. În cele din urmă, se discută, de asemenea, despre viitorul rol al apelurilor de imagistică, în special în urma pandemiei de coronavirus.

Raportul oferă informații valoroase cu privire la impactul bulelor de imagini asupra bunăstării locuitorilor și la modul în care tehnologia poate juca un rol pozitiv în promovarea contactului social, chiar și în perioadele de distanțare fizică. În plus, raportul subliniază necesitatea de a se acorda în continuare atenție incluziunii digitale și importanța sprijinului tehnologic în instituțiile de asistență medicală, chiar și după pandemie. Proiectul virtual „Hugs” a adus o contribuție valoroasă la consolidarea conectivității umane și a subliniat rolul esențial al mijloacelor digitale în viața modernă.

Distribuie
Informații Resursă Training
Topics
Target Group
Target Language(s)
Documente

Cele mai noi Resurse