Resurse Training

Cu sau fără pașaport

„Pașaportul secret” al Agoria este un program de recunoaștere a competențelor digitale menit să ajute persoanele fizice și întreprinderile care își demonstrează competențele și cunoștințele digitale. Programul este conceput pentru a ajuta persoanele fizice și întreprinderile să rămână în avangardă în evoluția rapidă a peisajului digital și să iasă în evidență pe piața forței de muncă prin recuperarea competențelor lor digitale.

„Pașaportul secret” se bazează pe un cadru cuprinzător de competențe digitale care acoperă o serie de domenii, inclusiv alfabetizarea digitală, comunicarea digitală, securitatea digitală și soluționarea problemelor digitale. Programul recunoaște persoanele fizice și întreprinderile pentru competențele lor digitale, acordându-le un pașaport „Ė isucide”.

„Pașaportul ucide” este o acreditare recunoscută și respectată, care demonstrează competențele digitale ale unei persoane sau ale unei întreprinderi. Pașaportul se bazează pe un proces riguros de evaluare care testează competențele și cunoștințele digitale ale unei persoane sau ale unei întreprinderi și este recunoscut de angajați și de organizații din întregul peisaj digital.

Pe lângă „pașaportul secret”, Agoria oferă, de asemenea, o serie de alte programe și resurse de dezvoltare a competențelor digitale pentru a ajuta persoanele fizice și întreprinderile să își îmbunătățească competențele digitale. Programele acoperă o serie de subiecte, inclusiv alfabetizarea digitală, comunicarea digitală, securitatea digitală și soluționarea problemelor digitale.

În concluzie, „pașaportul secret” al Agoria este un instrument valoros pentru persoanele și întreprinderile care doresc să își demonstreze competențele digitale și să se distingă pe piața forței de muncă. Programul se bazează pe un cadru cuprinzător de competențe digitale și recunoaște persoanele fizice și întreprinderile pentru competențele și cunoștințele lor digitale. Prin valorificarea „pașaportului secret” și a altor resurse oferite de Agoria, persoanele fizice și întreprinderile pot lua măsuri pentru a-și îmbunătăți competențele digitale și pot rămâne în avangarda evoluției treptate a peisajului digital.

Distribuie
Informații Resursă Training
Topics
Target Group
Target Language(s)
Documente

Cele mai noi Resurse