Resurse Training

Cutia mea de formare verde – Mygreentrainingbox

Mygreentrainingbox este o platformă de streaming pentru conținutul digital privind dezvoltarea durabilă în diferite domenii precum agricultura, construcțiile ecologice, sănătatea, energia din surse regenerabile, RSI. Conținutul de pe platforma cu acces liber este dezvoltat de profesioniști din domeniul educației și formării digitale și este accesibil după ce creați un cont de utilizator. Întregul conținut de pe platformă este complet liber!

Cum sunt dezvoltate materialele?

Programul, conținutul și evaluările cursurilor de formare sunt elaborate de experți și profesioniști din domeniu. Fiecare dintre materialele cursului este prezentat mai întâi de către expertul care l-a elaborat și apoi este pus la dispoziția utilizatorilor în diferite formate digitale (videoclipuri, podcasturi, PDF-uri etc.).

Calitatea conținutului furnizat pe platformă este asigurată prin organizarea de grupuri tematice împreună cu alți profesioniști din domeniu, care pot evalua materialele de curs și pot garanta cea mai bună experiență de formare posibilă pentru participanți.

Puneți-vă propriul tău cont

Odată conectați la platformă, utilizatorii au acces la toate materialele (materiale video, podcasturi, documente) și au posibilitatea de a-și testa cunoștințele utilizând quiz-uri și teste online pentru a primi certificate de formare. Materialele disponibile pe „Caseta mea verde de formare” pot fi adaptate oricum doriți! De exemplu, un profesor poate utiliza materialele și concursurile pentru a se forma pe o anumită temă și apoi pentru a integra conținutul respectiv în propriile clase de clasă.

Distribuie
Informații Resursă Training
Topics
Target Group
Target Language(s)
Documente

Cele mai noi Resurse