Resurse Training

Digitualskillup.eu – o platformă cu cursuri pentru începători și avansați (cursuri gratuite disponibile)

Platforma digitalskillup.eu oferă sute de cursuri în limba engleză și română. Între ele se găsesc cursuri gratuite în limba română precum Revoluția digitală(înțelegerea digitalizării în viața profesioală și cea personală, Tehnologii emergente (prezentarea IoT, a roboticii și a realității virtuale) și un curs de Cibersecuritate, acest lucru datorându-se finațării DG CONNECT de la Comisia Europeană. Pe lângă acestea, doritorii pot găsi cursuri pentru nivelul mediu și avansat, toate gratuite, în limba engleză sau alte limbi europene. Cursurile durează de la o lună la trei luni.

Digital SkillUp este punctul dvs. de pornire pentru a afla mai multe despre tehnologiile emergente și a beneficia de acestea în viața și în munca dvs. de zi cu zi, acum și pe viitor.

Pentru viitorul cetățenilor și al companiilor din Europa, avem nevoie de resurse de instruire care să îi ajute pe europeni să dezvolte competențe digitale și să le dea încrederea necesară pentru a beneficia în mod activ de tehnologiile emergente în toate domeniile vieții.

Mai mutle informații aici.

Distribuie
Informații Resursă Training
Documente

Cele mai noi Resurse