Resurse Training

Etherscan – The Ethethum Blockchain Explorer

Înființată în 2015, Etherscan este cea mai importantă platformă de explorare a blocului, motor de căutare, API și platformă de analiză adaptată în mod specific pentru tehnologia Ethethum blockchain. Încă de la crearea sa, Etherscan s-a aflat în avangardă, oferind o gamă cuprinzătoare de instrumente și servicii pentru a oferi comunității Ethethum acces neîngrădit la date esențiale privind tehnologia blockchain.

Asigurarea accesibilității incluzive a datelor blockchain

Obiectivul fundamental al regiunii Etherscan a fost acela de a asigura accesibilitatea incluzivă a datelor blockchain, devenind astfel unul dintre cele mai timpurii și mai durabile proiecte dedicate deservirii comunității Ethethum. Deși nu este un serviciu de portofel, Etherscan ajută utilizatorii să urmărească activitatea rețelei Ethethum.

Este un instrument gratuit, deși are un cont oferă funcționalități suplimentare, cum ar fi urmărirea adreselor și notificările tranzacțiilor. Acest lucru democratizează accesul la informații critice cu privire la tehnologia blockchain Ethereum, asigurând faptul că utilizatorii pot naviga în rețea fără nicio barieră financiară.

Funcționalitatea Etherscan

Utilizatorii pot explora activele deținute în orice portofel european public, pot verifica bilanțurile, pot vizualiza istoricul tranzacțiilor și pot evalua taxele pentru gaze. Etherscan permite, de asemenea, verificarea contractelor inteligente și oferă informații cu privire la indicatorii din cadrul lanțului, cum ar fi costurile gazelor. Nu este implicat în tranzacții private și nu stochează chei.

În plus, dezvoltatorii își pot accesa API pentru crearea de aplicații descentralizate. Etherscan se dovedește a fi de neprețuit pentru păstrarea tablelor privind activitatea Etheum blockchain, oferind transparență și accesibilitate utilizatorilor din întreaga lume. Simpla introducere a unei adrese publice a portofelului Ether în câmpul de căutare le permite utilizatorilor să vizualizeze tranzacțiile asociate.

Distribuie
Informații Resursă Training
Metodologie

Explorer blockchain

Topics
Target Group
Target Language(s)
Documente

Cele mai noi Resurse