Resurse Training

Introduceți primul dumneavoastră cod C #

Acest curs este o introducere în limbajul de programare C # și este menit să vă ofere o bază solidă pe care să vă construiți. În special, aceasta vizează nou-veniții care doresc să își înceapă călătoria în cadrul programării, cu accent pe C #.

Limbajul de programare C # oferă o platformă versatilă pentru dezvoltarea unei game largi de aplicații. Mai jos sunt prezentate câteva exemple ale numeroaselor tipuri de programe pe care le puteți crea cu C #:

  • Aplicații comerciale care colectează, prelucrează și analizează date pentru diferite nevoi ale întreprinderilor
  • Aplicații web interactive care sunt dinamice și accesibile direct prin intermediul unui browser
  • Jocuri, atât 2D, cât și 3D
  • Aplicații utilizate în finanțe și știință, adesea cu calcule complexe
  • Soluții molare care pot fi scalate și adaptate în funcție de necesități
  • Aplicații mobile adaptate la diferite platforme mobile

Versatilitatea lui c # face din acesta un instrument util într-o gamă largă de domenii și aplicații industriale.

  • Durată: 27 minute
  • Gratuită
  • Cursul este oferit în mai multe limbi
  • Realizat în propriul ritm online
Distribuie
Informații Resursă Training
Metodologie

Conținutul cursului: În cursul cursului, veți înțelege sintaxa C # scriind propriul exemplu de cod. Această abordare practică vă garantează că aveți experiența practică necesară pentru a stăpâni motivele. Obiectivul privind educația: Cursul are mai multe obiective concrete pe care le veți atinge prin finalizarea acestuia: Introduceți primele rânduri cu codul C #: Veți învăța bazele limbii dumneavoastră și cum să începeți să scrieți propriul software. Utilizați două metode diferite pentru a imprima un mesaj pe consola de text: Acest lucru vă oferă o imagine asupra modalităților de a interacționa cu utilizatorul și de a produce rezultate. Diagnosticați erorile la introducerea incorectă a codului: Veți fi introdus pentru tehnici de depanare, un pas important pentru a deveni programator calificat. Identificarea diferitelor elemente ale sintaxei C # ca operatori, clase și metode: Înțelegerea acestor elemente este esențială pentru redactarea unui cod eficient și pur. Cui i se adresează cursul? Oricine dorește să înceapă programarea și dorește să se concentreze pe C # va considera că acest curs este foarte util. Nu sunt necesare experiență sau cunoștințe anterioare în materie de programare, deoarece cursul utilizează o abordare pas cu pas pentru a explica principalele concepte. Sinteză: Prin abordarea sa practică și prin obiectivele clar definite, acest curs este perfect pentru a demara cu C #. Implicându-vă activ în programare și depanare, veți dezvolta competențele necesare pentru a avansa în programarea C #.
Documente

Cele mai noi Resurse