Resurse Training

Mergeți la digital

„Come Digital” este o inițiativă belgiană menită să promoveze alfabetizarea digitală și dezvoltarea competențelor digitale în țară. Inițiativa a fost creată pentru a răspunde cererii tot mai mari de competențe digitale pe piața forței de muncă și pentru a ajuta cetățenii și întreprinderile să rămână competitive în era digitală.

Come Digital oferă o serie de programe de formare și resurse concepute pentru a ajuta persoanele fizice să își dobândească competențele digitale. Programele sunt concepute pentru persoane de toate vârstele și cu toate nivelurile de calificare, de la studenți și tineri profesioniști la persoane în vârstă și șomeri. Programele de formare acoperă o serie de subiecte, inclusiv marketingul digital, codificarea, analiza datelor și securitatea cibernetică.

Pe lângă programele de formare, Become Digital oferă un program de certificare, care oferă persoanelor fizice un certificat digital care le demonstrează competențele digitale. Programul de certificare se bazează pe Cadrul european al competențelor electronice și acoperă o serie de competențe digitale, inclusiv alfabetizarea în domeniul informației și al datelor, comunicarea și colaborarea, crearea de conținut digital, siguranța și securitatea, precum și soluționarea problematică și procesul decizional.

Come Digital este o resursă valoroasă pentru persoanele și întreprinderile din Belgia care doresc să rămână competitive în era digitală. Inițiativa care oferă acces la formare și la resurse care ajută persoanele să își dezvolte competențele digitale și să își atingă obiectivele profesionale. Prin participarea la Become Digital, persoanele își pot demonstra competențele digitale și își pot spori șansele de succes pe piața muncii.

În concluzie, Become Digital este o inițiativă belgiană menită să promoveze alfabetizarea digitală și dezvoltarea competențelor digitale. Inițiativa oferă o serie de programe și resurse de formare, precum și un program de certificare, pentru a ajuta persoanele să își dezvolte competențele digitale și să își atingă obiectivele profesionale. Come Digital este o resursă valoroasă pentru persoanele și întreprinderile din Belgia care doresc să rămână competitive în era digitală.

Distribuie
Informații Resursă Training
Metodologie

Pe baza datelor corporatiste
Topics
Target Group
Target Language(s)
Documente

Cele mai noi Resurse