Resurse Training

MyDigiSkills – platformă gratuită de testare a competențelor digitale

Sistemul MyDigiskills a fost creat de către All Digital (o asociație pan-europeană din Buxelles, fostă Telecentre Europe) și EOS (Educating for an open Society, România, o asociațe membră AllDigital și Coaliția pentru Educație Digitală).
Gratuit, doritorii își pot evalua competențele digitale în cele cinci domenii ale Cadrului european de competențe digitale sau DigiComp, o platformă care mai oferă și Europass CV pentru cei doritori să se angajeze și Digital Skills Indicator pentru angajatorii și decidenții din domeniul IT. Aceste cinci domenii sunt alfabetizarea digitală și informațională, comunicarea și colaborare, creare de conținut digital, siguranță și rezolvarea de probleme.

Sistemul My DigiSkills a fost creat în baza unei licențe Creative Commons de către ALL DIGITAL în cadrul proiectului DigCompSAT derulat de Centrul Comun de Cercetare al Comisiei Europene.

Preconizăm că veți completa evaluarea în aprox. 20 de minute, dar nu vă faceți griji dacă durata este mai mare sau mai mică. Cele cinci capitole acoperă următoarele domenii:

  • Alfabetizare digitală și informațională
  • Comunicare și colaborare
  • Creare de conținut digital
  • Siguranță
  • Rezolvarea de probleme

După ce ați selectat răspunsul la fiecare întrebare, faceți clic pe butonul Continuare pentru a trece la următoarea întrebare. La final, trebuie să faceți clic pe butonul Finalizare pentru a primi rezultatele.

Mai multe informații aici.

Distribuie
Informații Resursă Training
Documente

Cele mai noi Resurse