Resurse Training

Platformă de învățare online FutureLearn

Dacă sunteți interesați de învățarea programării și de înțelegerea securității cibernetice,  puteți urma cursuri online FutureLearn. Dacă vreți să explorați tendințele tehnologice precum știința datelor și marketingul digital, alăturați-vă cursurilor ce acoperă întreaga gamă, de la începător la avansat, conduse de experți de top în tehnologie. O colaborare între specialiști din universități europene de prestigiu, aceste cursuri online acoperă o plajă largă de oferte: AI&Robotics, AWS, Business Technology, Cloud Computing, Coding&Programming, Cyber Security, DevOps, Django, Ethical Hacking, Game Development, Java, Network Security. Platforma oferă cursuri online și din alte domenii care s-ar putea să vă intereseze.

 

Câteva exemple: Ultimele cursuri oferite de Future Learn sunt cele de la RMIT University, Game FI in the Web3 World, un curs care durează cinci săptămâni și presupun un minim de trei ore de muncă pe zi. Alt curs de succes este Generative AI in Higher Education, curs de două săptămâni. Alte subiecte disponibile sunt Introduction to Blockchain for Business, Safety by Design, ca și Machine Learning for Image Data.

Futurelearn oferă mircorcredentials fără a fi nevoie de un cost ridicat precum este cel asociat unui proces educațional complet. Educația este independentă, și poate fi folosită pentru a dobândi o diplomă universitară recunoscută. Există chiar și o formă de verificare acceptată. Patru universități contribuie în mod constant la materialul FutureLearn.

Distribuie
Informații Resursă Training
Topologie

bazele programării, IT, informatică
Nivel

Metodologie

cursuri online
Provider​

diverse
Documente

Cele mai noi Resurse