Resurse Training

Master în Inteligența Artificială (AI) pentru agenți ai Serviciul Public (AI4Gov)

Acest program de master este oferit pentru angajații din Serviciul Public interesați în perfecționarea propriilor capacități profesionale, indiferent de domeniu (nu numai Informatică) prin îmbunătățirea cunoștințelor legate de AI și de felul în care aceasta poate să fie cu adevărat de folos specialiștilor din administrația publică. Pe de altă parte, acest program educațional se adresează și directorilor sau angajaților din sectorul public (angajați ai guvernului, ai firmelor prestatoare de servicii, etc) pentru a le îmbunătăți capacitatea de a implementa, gestiona și aplica servicii bazate pe AI. Studenții din facultățile cu profil informatic sunt de asemena invitați să aplice.

Depunerea documentelor pentru cea de-a doua ediție a acestui Master sunt deschise până la 31 mai 2022. Pentru mai multe informații:

https://ai4gov-master.eu/

Distribuie
Informații Resursă Training
Topologie

Înțelegerea importanței bazelor de date în servicul public, AI, proiecte bazate pe AI, achiziția de sisteme AI, evaluarea informată a sistemelor AI, abilitatea de a lucra în echipă și de a comunica.
Metodologie

curs de masterat
Provider​

Universidad Politécnica de Madrid (UPM) in Spain, Politecnico di Milano (PoliMi) in Italy, Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg (FAU) in Germany, and Tallinn University of Technology (TalTech) in Estonia
Topics
Target Group
Target Language(s)
Documente

Cele mai noi Resurse