Resurse Training

Taberele de vară STEP IT Academy

STEP IT Academy este cel mai mare leader autorizat pentru a preda cursuri Microsoft, Cisco și Autodesk. Fondată în 1999 în Odessa, Ucraina, compania s-a extins în 15 țări de atunici. Dacă în România cursurile pentru adulți se axează pe Web develompent, Front-end development, Java, Internet Marketing, Python și Web design, în timpul verii STEP IT Academy oferă câteva tabere copiilor între 9 și 14 ani: Junior Summer IT Camp (Blogging, Youtube, TikTok & Instagram), Robotică și Game Development.

Tabăra se adresează:

Copiiilor carora le place să se joace jocuri pe calculator, dar vor să facă mai mult și să învețe cum să creeze personaje de joc cu propriile mâini.

” Copiilor și tinerilor care sunt interesați de tehnologie, programare, inginerie și alte domenii”

Celor care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în crearea de jocuri și dezvoltarea de conținut, folosind Roblox Studio sau MakeCode pentru Minecraft.

Celor care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de lucru în echipă și gândire creativă, în special în contextul construcțiilor și programării în jocul Minecraft.

Celor care doresc să învețe și să dezvolte noi abilități într-un mediu distractiv și interactiv cu alți copii și adolescenți care împărtășesc aceleași interese.

Distribuie
Informații Resursă Training
Topics
Target Group
Target Language(s)
Documente

Cele mai noi Resurse