Resurse Training

Testează-ți competențele digitale!

Testează-ți competențele digitale aici!

Această ofertă se adresează oricărei persoane care vrea să își testeze competențele digitale. După câteva întrebări preliminare, doritorii sunt îndrumați către testul propriu-zis, la finalul căruia vor primi o descriere a nivelului de competențe digitale. Acest demers poate fi folositor mai ales celor în căutare de job, dar și celor care doresc să își perfecționeze competențele digitale.

Competențele digitale sunt importante pentru muncă, studii, accesarea de servicii și cumpărarea de produse sau pentru a menține legătura cu prietenii și familia. Faceți acest test pentru a afla mai multe despre competențele dumneavoastră digitale, pentru a descoperi la ce nivel vă aflați și pentru a face pasul următor către îmbunătățirea lor.

Veți fi testat pe baza setului de competențe necesare pentru a căuta diferite tipuri de conținut digital (fișiere, site-uri web etc.), pentru a le accesa și pentru a naviga între ele. Aceasta include, de asemenea, posibilitatea de a compara diferite surse de informații și de a înțelege care dintre ele sunt fiabile. Capacitatea de a stoca, de a gestiona și de a organiza foldere și diverse tipuri de fișiere face parte, de asemenea, din acest domeniu de competență.

Veți fi testat pe baza setului de competențe necesare pentru a utiliza tehnologiile digitale în vederea interacțiunii, comunicării și colaborării cu alte persoane. Aceasta include, de asemenea, posibilitatea de a participa în societate prin utilizarea serviciilor digitale publice și private. Capacitatea de a gestiona identitatea și reputația pe internet face parte, de asemenea, din acest domeniu de competență.

Distribuie
Informații Resursă Training
Documente

Cele mai noi Resurse