Știri

Banca Transilvania lansează ”Întreb BT”

Postat pe:

Prin parteneriatul cu Microsoft, Banca Transilvania își îmbunătățește comunicarea online cu clienții, folosind inteligența artificială. Astfel, pe platforma Întreb BT, unde se găsesc peste 2.000 de întrebări și răspunsuri despre banking, se introduce funcționalitatea AI Search, bazată pe soluția Microsoft Azure OpenAI Service.

AI Search le oferă vizitatorilor Întreb BT răspunsuri mai complete la întrebările lor despre produsele, serviciile și soluțiile de self-banking ale băncii. Răspunsurile sunt generate automat, folosind toate informațiile disponibile pe platforma Întreb BT despre subiectul căutat.

„Lansarea de azi este la intersecția unor subiecte de interes maxim în banking – educația financiară și tehnologia. Investim susținut în ambele direcții pentru că au legătură cu experiența clienților, incluziunea financiară, dar și cu accesul la informație și la produse. Este un prim proiect, pe care l-am implementat foarte repede și cu care intrăm în curba de învățare. Vor urma alte proiecte și investiții susținute în această zonă” – declară Ӧmer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Distribuie
Informații Articol

Cele mai noi știri

29 ianuarie 2024