Știri

Conferința marcantă a regiunii de nord privind durabilitatea digitală și fizică – „Un viitor durabil”

Postat pe:

La15 septembrie 2023, „Un viitor durabil” va sărbători cel de-al 10-lea eveniment major. Această conferință, care este principala conferință privind durabilitatea digitală și fizică din nord, va avea loc în întreaga regiune și se va concentra pe tema „perturbării”. De această dată, o serie de profiluri remarcabile vor evidenția diferite aspecte ale subiectului.

Cu ocazia acestei aniversări, organizatorii intenționează să lanseze un nou format TV. Scopul acestei inițiative este de a ajunge la 20 000 de persoane din diferite sectoare ale societății prin intermediul centrelor din jurul regiunii nordice.

Conferința din acest an își propune să ofere informații cu privire la ceea ce înseamnă „perturbarea” și la modul în care gândirea perturbatoare poate fi aplicată diferitelor activități. Având în vedere lipsa de timp, doar șapte ani rămași până în 2030, tema este deosebit de relevantă. Este vorba de a gândi la noi modele de afaceri și de a remodela atât modelele de afaceri, cât și cooperarea. Dezarmarea nu este doar o formă de inovare, este o modalitate radicală de a face lucruri, fie în termeni de detalii mai mici, fie în ceea ce privește structurile de afaceri mai mari, inclusiv politica. La nivel internațional, această abordare s-a dovedit a fi foarte benefică și poate fi aplicată în multe domenii, inclusiv în ceea ce privește incluziunea socială și dezvoltarea de produse.

Conferința „Un viitor durabil” este elaborată în cooperare cu parteneri strategici, cum ar fi Biroul celor cinci doi, MediagYear și Studio E. Împreună, aceștia acționează pentru a inspira un viitor mai durabil și mai inovator.

Ilustrație: Un viitor durabil ©

Distribuie
Informații Articol
Categorie

Cele mai noi știri

14 mai 2024

Se lanseaza primul model dedicat limbii romane pentru inteligenta artificiala de tip ChatGPT