Știri

Echipa Europei, din care a făcut parte şi un român, a câştigat cea de-a doua ediţie a Campionatului Mondial de Securitate Cibernetică 2023

Postat pe:

Echipa Europei, din care a făcut parte şi un român, a câştigat cea de-a doua ediţie a Campionatului Mondial de Securitate Cibernetică (International Cyber Security Challenge 2023), ce a avut loc în San Diego, SUA.

„O veste minunată a venit de peste ocean. La San Diego (SUA), unde a avut loc cea de-a doua ediţie a Campionatului Mondial de Securitate Cibernetică (International Cyber Security Challenge 2023), #TeamEurope cu Dragoş Albăstroiu în echipă, a câştigat din nou trofeul mondial!

Echipa selecţionată a Europei, care a avut în componenţă câte un membru din echipele naţionale care au participat la Campionatul European de Securitate Cibernetică – #ECSC2022, şi-a văzut abilităţile şi competenţele puse la încercare în cadrul unora dintre cele mai complexe puzzle-uri de securitate cibernetică”, a scris, luni pe pagina oficială de Facebook, Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC).

Distribuie
Informații Articol
Categorie

Cele mai noi știri

27 noiembrie 2023

Platforma Digital Skills and Jobs România: facilitator de resurse informaționale pentru dezvoltarea competențelor digitale

24 noiembrie 2023

DigComp 2.2: Cea mai recentă versiune a Cadrului european al competențelor digitale pentru cetățeni în limba letonă