Știri

Echipa Europei, din care a făcut parte şi un român, a câştigat cea de-a doua ediţie a Campionatului Mondial de Securitate Cibernetică 2023

Postat pe:

Echipa Europei, din care a făcut parte şi un român, a câştigat cea de-a doua ediţie a Campionatului Mondial de Securitate Cibernetică (International Cyber Security Challenge 2023), ce a avut loc în San Diego, SUA.

„O veste minunată a venit de peste ocean. La San Diego (SUA), unde a avut loc cea de-a doua ediţie a Campionatului Mondial de Securitate Cibernetică (International Cyber Security Challenge 2023), #TeamEurope cu Dragoş Albăstroiu în echipă, a câştigat din nou trofeul mondial!

Echipa selecţionată a Europei, care a avut în componenţă câte un membru din echipele naţionale care au participat la Campionatul European de Securitate Cibernetică – #ECSC2022, şi-a văzut abilităţile şi competenţele puse la încercare în cadrul unora dintre cele mai complexe puzzle-uri de securitate cibernetică”, a scris, luni pe pagina oficială de Facebook, Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC).

Distribuie
Informații Articol
Categorie

Cele mai noi știri

14 mai 2024

Se lanseaza primul model dedicat limbii romane pentru inteligenta artificiala de tip ChatGPT