Știri

Abonamente pentru utilizarea Facebook și Instagram fără reclame

Postat pe:

Utilizatorii Facebook și Instagram au acum opțiunea de a plăti un abonament lunar pentru a accesa rețelele sociale fără a fi deranjați de reclame. Meta, compania care deține cele două platforme, a anunțat oficial lansarea serviciului premium, care le oferă utilizatorilor mai mult control asupra experienței lor online.

Meta (compania-mama pentru Facebook si Instagram) va oferi utilizatorilor din UE, SEE și Elveția posibilitatea de a plăti un abonament lunar pentru a folosi Facebook și Instagram fără reclame. Alternativ, aceștia pot continua să folosească aceste servicii gratuit în timp ce văd anunțuri relevante pentru ei.  În plus, datele abonaților nu vor fi folosite pentru personalizarea reclamelor.

Abonamentul nou va costa 9,99 EUR pe pagina web sau 12,99 EUR în aplicațiile mobile și până în martie 2024 va acoperi toate conturile din Centrul de Conturi („Accounts Center”). După 1 martie 2024, se va adăuga câte 6 EUR pe web sau 8 EUR în aplicații pentru fiecare cont în parte.

Distribuie
Informații Articol

Cele mai noi știri

27 noiembrie 2023

Platforma Digital Skills and Jobs România: facilitator de resurse informaționale pentru dezvoltarea competențelor digitale

24 noiembrie 2023

DigComp 2.2: Cea mai recentă versiune a Cadrului european al competențelor digitale pentru cetățeni în limba letonă