Știri

Prima întâlnire transnațională a proiectului NITROClubs la Varna

Postat pe:

În perioada 23 iunie – 26 iunie 2022, două întâlniri paralele legate de proiectul Rețeaua de cluburi IcT Robo (Nitro Clubs), au avut loc la Varna, Bulgaria, ca parte a proiectului strategic Erasmus + în domeniul roboticii, bazat pe un parteneriat între Bulgaria, România și Slovacia.

La întâlniri au participat reprezentanți ai tuturor participanților la proiect: Institutul de Tehnologii Informaționale și Comunicațiilor, Bulgaria, în calitate de lider de proiect, și „Hristo Smirnenski”, Școala Gimnazială de Științe și Matematică, Bulgaria, Liceul Profesional de Inginerie Electrică și Electronică „MV Lomonosov”, Bulgaria, Liceul Profesional de Inginerie Electrică și Automatizare, Bulgaria, Universitatea Politehnică din București, România, Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), România, Universitatea Tehnică din Košice, Slovacia și Liceul Industrial de Inginerie Electrică, Košice, Slovacia, ca parteneri.

La întâlnirea transnațională, fiecare organizație și-a făcut prezentarea oficială și a prezentat participanților din Bulgaria, România și Slovacia istoria, activitățile și realizările lor.

Subiectul celorlalte discuții au fost contribuțiile și rezultatele fiecărui participant la proiect până în prezent, precum și planurile de contribuție viitoare și rezultatele așteptate pentru Produsele Intelectuale de urmat.

Trainingul paralel a inclus discutarea tuturor produselor intelectuale realizate până acum, precum și a celor viitoare. Training-ul a constat în prelegeri, prezentări, ateliere de lucru, sesiuni de schimb, practici de predare eficiente.

Colaborarea și interacțiunea dintre toți participanții la proiect au fost benefice și utile. Toți partenerii de proiect și-au exprimat satisfacția față de organizarea și eficacitatea evenimentului.

Distribuie
Informații Articol

Cele mai noi știri

14 mai 2024

Se lanseaza primul model dedicat limbii romane pentru inteligenta artificiala de tip ChatGPT