Știri

Noul serviciu telefonic „Ring Digitalidag” îi ajută pe suedezi cu probleme digitale

Postat pe:

Odatăcu apariția erei digitale, se lansează un serviciu de telefonie pentru a-i sprijini pe cei care doresc să intre în lumea digitală. Începând cu 1 septembrie, suedezii din întreaga țară pot apela la „Ring Digitalidag” pentru orientări privind instrumentele și serviciile digitale.

Această inițiativă, sponsorizată de Post și Agenția pentru Telecomunicații (PTS) și Digitalidag, își propune să ofere ajutor celor care doresc să facă parte din societatea digitală sau celor care doresc să ghideze alte persoane cu privire la parcursul lor digital. Serviciul telefonic va fi disponibil între 1 septembrie și 27 octombrie și va fi deschis în zilele lucrătoare între orele 09 și 12. Vor fi introduse perioade speciale la 13 octombrie, când serviciul va avea personal între orele 09: 00 și 16: 00 și va oferi asistență în limbile suedeză, engleză și arabă.

Atât cazurile cotidiene, cât și cele mai complexe, cum ar fi plata facturilor în format digital sau participarea la reuniuni virtuale, pot fi acum simplificate. În același timp, este recunoscut faptul că nu toată lumea deține cunoștințele digitale necesare. „Ring Digitalidag” este răspunsul la această dilemă.

Dan Sjöblom, director general al PTS, a exprimat potențialul serviciului: „Capacitatea de a vorbi cu o persoană reală prin intermediul Ring Digitalidag” poate fi primul pas pentru ca mulți să se simtă mai confortabil în lumea digitală.”

Pe lângă răspunsurile la întrebări, serviciul este, de asemenea, o modalitate de a impulsiona modul în care transformarea digitală este percepută în întreaga țară. „Putem învăța din discuții și ne putem adapta la nevoi”, a declarat Oscar Stege Unger, președintele Digitalidag.

Pentru a sprijini în continuare utilizatorii, vor fi organizate, de asemenea, vouchere tematice care să evidențieze domenii digitale specifice, inclusiv soluții de plată digitale și securitatea online.

Coeficientul standard de apel se aplică apelurilor către serviciu.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați:

În ceea ceprivește PTS: PTS depune eforturi în direcția incluziunii digitale favorabile incluziunii, cu scopul de a se asigura că toată lumea are posibilitatea de a profita de avantajele digitalizării.

Figură: Unsplash ©

Distribuie
Informații Articol
Categorie

Cele mai noi știri

14 mai 2024

Se lanseaza primul model dedicat limbii romane pentru inteligenta artificiala de tip ChatGPT