Bune Practici

Master internațional în producția de realitate virtuală – Erasmus+

I

Programul internațional de masterat, IMVRP, axat pe realitatea virtuală, finanțat prin programul ERASMUS + al Comisiei Europene, urmărește să creeze un nou model de profesioniști, capabili să combine capacitățile tehnice avansate de calcul cu competențe creative ca răspuns la nevoile industriei. Acest program de masterat reduce decalajul dintre învățământul superior și nevoile relevante în materie de forță de muncă. De asemenea, el extinde și consolidează cooperarea cu industria și va spori locurile de muncă și oportunitățile pentru absolvenți, nu numai în Slovacia, ci și în străinătate.

Programul „International Master in Virtual Reality Production” reunește informatica, artele vizuale, filmele, actoria, materialele video și realitatea virtuală. Esența predării este folosirea noului tip de mass-media, ca și studiul interdisciplinar al producției cinematografice al aplicațiilor de realitate virtuală și al filmărilor video de 360°, alături de care vor fi studiate chiar și știrile zilei.

Candidații își pot depune candidatura nu numai din Slovacia, ci și din străinătate, deoarece acesta este un program internațional de studii în cadrul căruia colaborează o întrteagă echipă de experți străini și profesori din domeniile menționate. Pe parcursul a doi ani, studenții IMVRP vor vizita 3 de universități partenere, atât acasă, cât și în străinătate, unde vor avea posibilitatea de a stabili noi contacte cu alți studenți. În al doilea semestru al celei de-a 2-a ediții, aceștia vor lucra la un proiect practic împreună cu organizația parteneră.

IMVRP este o agendă comună a 4 universități, și anume: PEVŠ (Slovacia), VŠVU (Slovacia), SSST (Bosnia și Herțegovina), UM (Slovenia).

Distribuie
Informații Bune Practici
Când începe​

26/08/2023T00:00:00
Când se termină

24/08/2024T00:00:00
Zonă Georgrafică​

Slovenia, Slovakia, Bosnia and Herzegovina

Cele mai noi Bune Practici