Resurse Training

Resursele Educaționale Women4IT

Urmare a unui proiect european recent încheiat, Women4IT a lăsat în urma sa o bază de date consistentă și folositoare femeilor sub 30 de ani care încep sau continuă o carieră în IT.

Pentru început, se poate alege una din cele opt profile de angajare: Digital Media Specialist, Graphic Designer, Junior Web Developer, Data Protection Officer, Data Analyst, Project Coordinator, Tester sau Customer Service Support Representative. Aceste tipuri de job sunt orientate către nevoile pieții ITC din acest moment, și disponibilitatea lor este, pentru moment în doar șase limbi, printre care și româna.

Acest tip de educație se clasează în OER (Open Educational Resource) și constă în elemente esențiale pentru dobândirea abilităților digitale cerute de piața de muncă. Există, spre exemplu, un syllabus cu elemente esențiale de ITC, altul orientat către Digital Markenting, sau chiar colaborarea online.

Mai specifice sunt cursurile de IT Security, Excel, dezvoltarea unor aplicații sau căutarea online. Dar resursele nu se opresc aici, exclusiv pe aspecte tehnice. Unele documente se referă la tehnici de brainstorming pentru idei novatoare și creare de conținut, evident legate de domeniul ITC. Pentru cei ce vor să descopere tainele design-ului, există un curs de structurare a unei pagini HTML. Toate aceste resurse sunt gratuite.

Distribuie
Informații Resursă Training
Topics
Target Group
Target Language(s)
Documente

Cele mai noi Resurse