Știri

Alocuțiune de bun venit a ministrului adjunct al cercetării, inovării și politicii digitale, Filippos Hatzakia, la cea de-a 6-a ediție a concursului pancyprian de robotică

Postat pe:

Prin urmare, am deosebita plăcere să vă urez bun venit la cea de-a 6-a ediție a concursului de robotică pancyprian Robotex, o inițiativă a Asociației Informatice din Cipru, organizată în cooperare cu organisme de stat și private și găzduită anul acesta la sediul Centrului sportiv al Universității din Cipru. Un concurs bazat pe standardele competiției mondiale Robotex.

Suntem mândri să sprijinim acest concurs în calitate de ministru adjunct al cercetării, inovării și politicii digitale în acest an. Suntem ferm convinși că astfel de evenimente pot avea o contribuție pozitivă la cultura tehnologiei robotizate și pot spori participarea copiilor și a adulților la aceste eforturi.

Într-o lume care evoluează rapid și evoluează din punct de vedere tehnologic, cunoștințele și utilizarea tehnologiei robotizate în educație trebuie îmbunătățite și dezvoltate. Acest concurs promovează modernizarea disciplinelor STIAM, astfel încât copiii și profesorii noștri de vârstă mică să facă parte din această evoluție.

Merită să li se adreseze numeroase felicitări tuturor organizatorilor și tuturor celor care sprijină acest concurs. Aș dori să vă asigur că guvernul, ministerul adjunct și voi fi întotdeauna susținători și susținători practici ai unor astfel de inițiative excepționale.

Dragi roboți,

Știu că așteptăm cu interes lansarea acestui concurs, dar mă închid, aș dori să îmi amintesc că sunteți cei mai buni ambasadori ai Ciprului, deoarece mai mulți dintre dumneavoastră ne veți reprezenta la concursul mondial care va urma iernii. Participând la acest eveniment, vă completați mințile și cunoștințele care sunt importante pentru cariera dumneavoastră profesională, deoarece avem nevoie de tineri oameni de știință cu competențe digitale dezvoltate.

Aș dori să vă felicit cel mai călduros pentru eforturile considerabile depuse și pentru participarea dumneavoastră la concursul de astăzi. Prin urmare, acționăm împreună pentru a vedea modul în care roboții vor face față provocărilor pe care le-ați prezentat pentru ei.

Prin prezenta, deschid concursul.

Succes pentru toți.

Republicarea de către Ministerul Adjunct al Cercetării, Inovării și Politicii Digitale (DMRID)

Distribuie
Informații Articol
Categorie

Cele mai noi știri

14 mai 2024

Se lanseaza primul model dedicat limbii romane pentru inteligenta artificiala de tip ChatGPT