Știri

Bitdefender lanseaza solutie AI de chat pentru detectarea scam-ului

Postat pe:

Bitdefender, firma de securitate cibernetică, a lansat un instrument gratuit de detectare a înșelătoriei, bazat pe web, numit Scamio.

În lumea modernă, interconectată de astăzi, există întotdeauna o nouă înșelătorie de care trebuie să fiți conștienți și este din ce în ce mai dificil să le urmăriți pe toate. Aici intervine Scamio. Un utilizator poate deschide o conversație cu instrumentul de inteligență artificială (AI) și poate obține feedback în timp real despre dacă ceva este o înșelătorie.

Cum funcționează detectorul de înșelătorie AI Scamio?
Există trei moduri prin care utilizatorii pot introduce date în Scamio:

Text – utilizatorii pot fie să insereze text din sursa suspectă pentru a obține feedback de la Scamio, fie să trateze Scamio ca orice altă IA și să descrie amenințarea în conversație.
Verificați o imagine – utilizatorii pot lipi imagini în Scamio pentru a le verifica. Acesta ar putea fi un cod QR dus pe care Scamio îl va scana pentru dvs. sau o imagine a unui mesaj text sau a unui e-mail pe care îl va citi.
Verificați un link – utilizatorii pot lipi într-un link dus, inclusiv link-uri de la dispozitivele de scurtare a adreselor URL, iar Scamio va determina dacă sunt de încredere sau nu.
Scamio va analiza datele furnizate de utilizatori și le va anunța dacă sunt înșelați sau nu, totul în browser web sau chiar printr-un chat Facebook Messenger cu AI. Este complet gratuit, tot ce au nevoie utilizatorii este un cont Bitdefender.

Distribuie
Informații Articol

Cele mai noi știri

29 ianuarie 2024