Știri

Ciclul conferinței „Inteligența artificială, securitatea cibernetică, inovarea tehnologică. Provocări pentru dezvoltarea competențelor”

Postat pe:

Consiliul sectorial din septembrie Competențe – Informatică și Consiliul sectorial Telecomunicațiile și securitatea cibernetică sunt organizate printr-o serie de conferințe regionale cu un atelier pe tema: „Inteligența artificială, securitatea cibernetică, inovarea tehnologică. Provocări pentru dezvoltarea competențelor”. Acest eveniment unic va fi un pas important în îmbunătățirea cunoștințelor, a competențelor și a înțelegerii în domeniul inteligenței artificiale, al securității cibernetice și al inovării tehnologice. Conferința se va concentra, de asemenea, pe analiza tendințelor și provocărilor actuale generate de o lume tehnologică dinamică.

Conferințele regionale sunt organizate la Zabrze, Koszalin, Jarosław și Łódź. Fiecare dintre conferințele planificate acoperă două zile și vizează reprezentanți ai autorităților din domeniul educației, științei, afacerilor și autorităților locale.

În cursul fiecărui ciclu de conferință, sunt planificate conferințe privind securitatea cibernetică, inteligența artificială, amenințările cibernetice, lacunele în materie de competențe în sectoare, precum și diverse ateliere privind modul de utilizare a VR și AR, rolul sectoarelor TIC în proiectul privind o administrație locală sigură, precum și discursurile de incitare la ură și discursurile de incitare la ură din cadrul Forumului pentru un internet mai sigur. Există înregistrări separate pentru atelier în momentul înscrierii. Participantul la atelier va primi un certificat.

Grupurile de discuții conduse de experți din sector sunt, de asemenea, incluse pe ordinea de zi a fiecărui eveniment. Pentru oaspeți, printre altele, este prevăzută o perioadă de colaborare în rețea;

Participarea la fiecare conferință este gratuită. Proiectele sunt cofinanțate de Uniunea Europeană prin Fondul social european în cadrul programului operațional „Cunoștințe, educație și dezvoltare”. Proiecte ale consiliilor sectoriale gestionate prin parteneriatul dintre Societatea Informatică din Polonia și Camera poloneză de tehnologie a informației și telecomunicații.

Conferința privind inteligența artificială, securitatea cibernetică, inovarea tehnologică. Provocări pentru dezvoltarea competențelor” este o ocazie excelentă de a lărgi orizonturile, de a face schimb de experiență și de a găsi o sursă de inspirație în domeniile care stau la baza transformării digitale actuale.

Fiecare conferință va avea loc numai cu prezență fizică:

Zabrze: 8-9 septembrie 2023 în mina Guido, Zabrze (ziua 1), Hotel diament Zabrze (ziua 2).

Koszalin: 13-14 septembrie 2023 la Koszalińska Polytechnic (în ziua 1 cina și noaptea hotelului Gromad ARKA).

Jarosław: 18-19 septembrie 2023 la Școala Tehnică și Economică Superioară de Stat.

Łódź: 22-23 septembrie 2023, Universitatea Tehnică din Łódź.

Locurile sunt limitate! Participanții care locuiesc la o distanță mai mare de 50 km de locul de desfășurare a conferinței pot oferi gratuit cazare peste noapte. Rambursarea cheltuielilor de deplasare este, de asemenea, prevăzută. Vă invităm să participați activ și să creați împreună un viitor tehnologic.

Mai multe detalii sunt disponibile la adresa: https://konferencje.radasektorowa.pl

Distribuie
Informații Articol
Categorie

Cele mai noi știri

14 mai 2024

Se lanseaza primul model dedicat limbii romane pentru inteligenta artificiala de tip ChatGPT