Știri

Descoperiți noile pagini ale țărilor și actualizările hărților interactive

Postat pe:

Doriți să aflați mai multe despre cele mai recente strategii și inițiative de consolidare a competențelor digitale în fiecare țară europeană? Peharta interactivă europeană a Platformei pentru competențe și locuri de muncă în sectorul digital puteți accesa acum noile pagini dedicate țărilor: 27 noi pagini tematice de destinație pentru fiecare stat membru, unde puteți accesa toate conținuturile cele mai relevante pentru fiecare țară.

Harta interactivă prezintă principalele date, perspective și acțiuni privind competențele digitale și locurile de muncă din fiecare stat membru al UE. Pentru a compara datele actuale privind competențele digitale de bază și avansate și pentru a afla mai multe despre Coalițiile naționale pentru competențe și locuri de muncă în sectorul digital, faceți clic pe orice națiune. Făcând clic pe țările de pe hartă, veți vedea mai multe detalii din raportul DESI 2022, linkul către cele mai relevante strategii naționale și procentul din bugetul total alocat competențelor digitale în planurile naționale de redresare și reziliență.

Hartă interactivă

Ce țară se situează pe locul al cincilea în dimensiunea de capital uman a DESI 2022? Știați că Spania are rezultate mai bune decât media UE în ceea ce privește competențele digitale de bază, 64 % din populația sa deținând aceste competențe? Pe paginile dedicate fiecărei țări puteți găsi, de asemenea, cele mai recente tendințe în materie de competențe digitale, aflați mai multe despre peisajul digital și finanțările disponibile în fiecare țară din UE, despre bunele practici și despre conținutul aferent unui anumit stat membru.

Faceți clic pe harta interactivă și aflați mai multe despre performanțele țărilor UE în materie de competențe digitale.

Distribuie
Informații Articol

Cele mai noi știri

29 ianuarie 2024