Știri

Digital Europe – CONNECT University – Starea decadei digitale 2023

Postat pe:

În urma publicării primului raport anual privind starea deceniului digital, Comisia Europeană (DG CONNECT) organizează un atelier deschis pentru a discuta în detaliu principalele constatări ale raportului și pentru a reflecta asupra modalităților posibile de a trece mai departe din acest succes. -apel.

Raportul Starea deceniului digital este o contribuție importantă pentru statele membre într-un moment în care își pregătesc foile de parcurs naționale strategice care prezintă acțiunile, politicile și măsurile pe care le vor lua pentru a atinge obiectivele și țintele deceniului digital, inclusiv măsurile de reglementare și investițiile planificate.

Primul raport anual privind „Starea deceniului digital” a fost publicat pe 27 septembrie. Prezintă o perspectivă „cuprinzătoare” asupra transformării digitale a UE și identifică domeniile în care progresele sunt încă insuficiente.

De ce această sesiune?

Sesiunea își propune să informeze publicul despre existența raportului, să discute principalele sale constatări și să strângă feedback de la experții în transformare digitală (companii, consultanțe și organizații europene) cu privire la sugestii pentru acțiunile și prioritățile UE pentru viitor.

Ordinea de zi și vorbitori

Sesiunea va fi împărțită în trei părți:

10:00 – 10:20 – PARTEA I: Prezentarea stării deceniului digital 2023

10:00 – 10:10 – Introducere de dna Kamila Kloc (Director Digital Decade and Connectivity, DG CONNECT, Comisia Europeană)

10:10 – 10:20 – Conferința dlui Matías González Martín (Secretar General pentru Telecomunicații, Ministerul Spaniol pentru Afaceri Economice și Transformare Digitală)

10:20 – 10:35 – PARTEA II: Care sunt principalele concluzii ale Raportului privind starea deceniului digital? Dl. Eric Peters (șef de unitate interimar, Unitatea de coordonare a deceniului digital, DG CONNECT, Comisia Europeană)

10:35 – 10:40 – scurtă pauză

10:40 – 11:45 – PARTEA III: Panel de discuție – moderată de dna Lavinia Bianchi (Ofițer de comunicare, Unitatea Investiții în Rețele de înaltă capacitate, DG CONNECT, Comisia Europeană)

Paneliştii

  • Dna Solveigh Hieronimus (partener senior, McKinsey)
  • Dna Sophie Woodville (Ofițer pentru politici digitale, Zona Metropolitană Bordeaux)
  • Dl Brendan Rowan (Coordonator al proiectului DEP LeADS)
  • Domnul Izabel Jelenic (CTO Infobip)
  • domnul Alessandro Gropelli (director general adjunct, ETNO)

11:45 – 12:00 – Concluzie – de către domnul Eric Peters (Șef de unitate interimar, Unitatea de coordonare a Deceniului digital, DG CONNECT, Comisia Europeană)

Distribuie
Informații Articol

Cele mai noi știri

29 ianuarie 2024