Știri

Forumul European pentru Ocuparea Forței de Muncă și Drepturile Sociale 2023

Postat pe:

Forumul European pentru Ocuparea Forței de Muncă și Drepturile Sociale 2023

Pe 16 și 17 noiembrie 2023, Direcția Generală Ocuparea Forței de Muncă, Afaceri Sociale și Incluziune a Comisiei Europene organizează cea de-a doua ediție a evenimentului emblematic anual de la Bruxelles, Forumul European pentru Ocuparea Forței de Muncă și Drepturile Sociale.

Forumul este un punct de întâlnire unic pentru factorii de decizie și de opinie pentru a discuta probleme actuale legate de ocuparea forței de muncă și afacerile sociale europene.

Ce este in program?

Tema Forumului din acest an este impactul inteligenței artificiale asupra lumii muncii.

Transformarea tehnologică rapidă și noile tehnologii digitale aduc noi oportunități de muncă. Ele creează noi locuri de muncă pentru oameni, extind accesul la educație, sporesc productivitatea și ne îmbunătățesc eficiența. Cu toate acestea, aceste progrese subliniază, de asemenea, o inegalitate în creștere și o lipsă de transparență în întreaga lume. Cum asigurăm corectitudinea, incluziunea și transparența în timp ce navigăm în noua lume a muncii?

Factorii politici din UE și naționali, miniștri, reprezentanți ai instituțiilor și întreprinderilor UE, partenerii sociali, societatea civilă și cadrele universitare sunt invitați să evalueze provocările și oportunitățile actuale aduse de inteligența artificială în lumea muncii.

Faceți parte din dialogul privind o tranziție sigură și incluzivă la IA la locul de muncă la Forumul european pentru ocuparea forței de muncă și drepturile sociale.

Distribuie
Informații Articol

Cele mai noi știri

29 ianuarie 2024