Știri

Hyperhuman își asigură o finanțare de 200.000 euro din partea EEA & Norway Grants, prin Innovation Norway

Postat pe:

Hyperhuman își asigură o finanțare de 200.000 euro din partea EEA & NorwayGrants, prin Innovation Norway

Compania va folosi capitalul pentru a extinde tehnologia AI care stă la baza platformei sale de conținut pentru sănătate și fitness

Inteligența artificială a luat lumea cu asalt în ultima perioadă, iar industria de fitness urmează să profite de această nouă realitate. Hyperhuman oferă companiilor care activează în acest domeniu uneltele pentru a crea conținut video de calitate la o scară mare, mult mai rapid și mai ușor decât oricând.

Hyperhuman, platforma video bazată pe inteligență artificială, creată pentru industria de sănătate și fitness, anunță începutul unui proiect de cercetare și dezvoltare finanțat prin intermediul unui grant tehnologic primit prin EEA și Norway Grants. Beneficiind de acest sprijin important, Hyperhuman își propune să folosească cele mai recente tehnologii de inteligență artificială pentru a automatiza procesul de producție și livrare a conținutului video.

Conținutul video dedicat menținerii sănătății, a stării de bine, prin fitness, trebuie să fie universal accesibil și reutilizabil. Aceasta este misiunea Hyperhuman. Tehnologia proprietară bazată pe AI Hyperhuman ajută atât companiile, cât și profesioniștii individuali să creeze conținut video hiper-personalizat, mult mai rapid și mai ușor decât oricând.

„Credem că inteligența artificială are puterea de a revoluționa modul în care conținutul video este creat și livrat în industria de sănătate și fitness. De aceea am construit o platformă de creare și livrare video bazată pe AI, care oferă companiilor ce activează în domeniu posibilitatea de a crea conținut video de înaltă calitate, rapid, eficient și la o fracțiune din costurile actuale.”, a declarat CEO-ul Hyperhuman, Bogdan Predușcă.

În prezent, Hyperhuman lucrează cu peste 160 de organizații și peste 5000 de creatori de conținut de fitness pe platformă care provin preponderent din USA, Canada, UK și Australia.

Recent, Hyperhuman a anunțat o serie de parteneriate strategice și integrări cu puternice studiouri de producție video, pionieri în computer vision, agregatori pentru wearables și agenții de transformare digitală, precum 1FitLife, LeisureLabs, Wix, Rook sau Asensei.

„Acest grant ne va permite să accelerăm inovarea și să oferim clienților noștri din industria de sănătate și fitness unelte mai puternice pentru a crea conținut video personalizat cu ajutorul căruia ei pot să își fidelizeze utilizatorii și să îi ajute totodată să obțină rezultate cât mai bune pentru sănătatea lor. Obiectivul nostru este să devenim platforma de conținut de fitness și sănătate preferată la nivel global.”, adaugă Bogdan Predușcă.

Despre Hyperhuman

Hyperhuman este platforma bazată pe inteligență artificială de creare și distribuire de conținut video pentru industria de fitness si sănătate. Startup-ul care a fost fondat de un fost lider de produs Fitbit, este finanțat din fonduri de venture capital și se numără printre absolvenții programului Google for Startups 2021. Hyperhumanpermite sutelor de companii și miilor de creatori individuali din întreaga lume să producă și să ofere conținut fitness la cerere, care contribuie la fidelizarea clienților dar și la obținerea unor rezultate pozitive asupra sănătății.

Finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismul financiar SEE 2014-2021, în cadrul „Programului Dezvoltarea IMM-urilor din România”.

Finanțat cu sprijinul granturilor acordate prin mecanismul financiar Norvegian 2014-2021, în cadrul „Programului  Dezvoltarea IMM-urilor din România”.

Despre EEA și Norway Grants

EEA și Norway Grants promovează cooperarea pentru reducerea diferențelor economice și sociale din Europa. Încă de la începutul inițiativei, mii de proiecte care au implicat și mai mulți oameni

au fost implementate, contribuind la atingerea acestor obiective. Pe baza acestora s-au dezvoltat numeroarerelaţii de business și au fost obținute multe rezultate pozitive.

Email: contact@hyperhuman.cc / Website: https://hyperhuman.cc/

Distribuie
Informații Articol

Cele mai noi știri

14 mai 2024

Se lanseaza primul model dedicat limbii romane pentru inteligenta artificiala de tip ChatGPT