Știri

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, a participat la evenimentul „Transformarea digitală – oportunitate și provocare pentru companii și angajați”

Postat pe:

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, a participat la evenimentul „Transformarea digitală – oportunitate și provocare pentru companii și angajați”, organizat în cadrul proiectului inFORMAT4.0, derulat în parteneriat de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, Cluj IT Cluster și Business Saga.

Proiectul „inFORMAT 4.0” (DigiSkills) își propune îmbunătățirea nivelului de cunoștințe, competențe și aptitudini digitale pentru angajații IMM-urilor din regiunile Nord Vest, Centru și Vest, facilitând adaptarea la noile procese tehnologice și ocuparea în sectoare cu potențial de creștere economică.

Cel puțin 33 de IMM-uri care își desfășoară activitatea într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv vor beneficia, direct, de acest proiect, iar 312 salariați din IMM-uri IT și non-IT vor beneficia de cursuri în domeniul digital.

Printre subiectele abordate în cadrul evenimentului din Bistrița-Năsăud s-au numărat inovarea și transformările economice, oportunitățile de finanțare pentru proiectele de digitalizare și dezvoltarea competențelor digitale adresate IMM-urilor.

Bogdan Ivan: „ Susținerea întreprinzătorilor mici și mijlocii se află pe lista priorităților în mandatul meu de ministru! De câte ori am ocazia, iau parte la evenimente, discuții cu antreprenorii locali pentru a căuta, împreună, soluții prin care afacerile să le fie sprijinite de statul român

Distribuie
Informații Articol

Cele mai noi știri

29 ianuarie 2024