Știri

Post și Luxcontrol colaborează pentru a crea o etichetă de punctaj cibernetic pentru întreprinderi

Postat pe:

Post și Luxcontrol colaborează pentru a crea eticheta Cyberscore pentru întreprinderi, ajutând întreprinderile luxemburgheze să își evalueze și să își consolideze poziția în materie de securitate cibernetică. Instrumentul de evaluare și etichetare Cyberscore va fi lansat în toamna anului 2023.

Expertiza Luxcontrol în domeniul gestionării riscurilor și al securității, combinată cu cunoștințele de securitate cibernetică ale POST Luxemburg, subscrie la acest parteneriat.

Procesul de evaluare respectă standarde internaționale precum ISO/IEC 27001: 2022 și controalele SCI, acoperind 18 domenii și peste 90 de puncte de verificare. Luxcontrol efectuează evaluări la fața locului, atribuind societăților un punctaj cibernetic (de la A la E) și furnizând un raport detaliat privind punctele forte și punctele slabe.

Întreprinderile care obțin punctajul „Cyberscore” de A sau B câștigă eticheta „Cyberscore”, consolidându-le caracterul adecvat și respectarea standardelor. Întreprinderile cu punctaje mai mici primesc recomandări și pot crea un plan de acțiune în materie de securitate cibernetică cu sprijinul experților POST Luxemburg pentru a depune eforturi în vederea obținerii etichetei.

Distribuie
Informații Articol
Categorie

Cele mai noi știri

14 mai 2024

Se lanseaza primul model dedicat limbii romane pentru inteligenta artificiala de tip ChatGPT