Știri

Premiera documentarului “Romanian Startups – Roaring Tigers of Europe” – 5 decembrie 2023

Postat pe:

Start-up.ro și VideoCorp anunță premiera documentarului “Romanian Startups: Roaring Tigers of Europe”. Aceasta va fi organizată pe 5 decembrie, începând cu ora 17.00, în Aula Magna a Universității Româno-Americane.

După 12 luni de muncă la primul documentar care spune povestea startup-urilor de tehnologie din România, start-up.ro, VideoCorp și InternetCorp invită comunitatea antreprenorilor și inovatorilor din România la premiera filmului.

Universitatea Româno-Americană, partener al organizațiilor antreprenoriale din România, este gazdă a acestui eveniment în Aula Magna din București. 420 de persoane vor avea ocazia să vadă premiera înainte de publicarea acesteia pe canalele online în 2024.

Documentarul spune povestea începuturilor antreprenorilor din România, dar și cum am devenit un adevărat tigru al regiunii când vine vorba de inovația tehnologică. Cu toate barierele existente, fondatorii și fondatoarele au reușit să crească. Treptat, un ecosistem s-a născut.

Locurile sunt limitate și prezența la premieră se poate face pe bază de invitație sau prin înscriere pe site-ul evenimentului de mai jos:

https://ic.events/landing/bHFPVw==/roaring-tigers-of-europe-documentary-premiere.html

 

Distribuie
Informații Articol

Cele mai noi știri

14 mai 2024

Se lanseaza primul model dedicat limbii romane pentru inteligenta artificiala de tip ChatGPT