Strategii

Finlanda – Programul de promovare a digitalizării 2020-2023 – TRADUCERE

Programul de promovare a digitalizării 2020-2023 a fost adoptat de Ministerul Finanțelor în 2020. Obiectivul programului este de a spori capacitățile tehnologice și de digitalizare ale sectorului public și de a promova cooperarea dintre sectorul public și cel privat.

Programul pentru promovarea digitalizării a fost elaborat în vederea punerii în aplicare a obiectivului prevăzut în Programul de guvernare. Programul de digitalizare a sprijinit și a încurajat autoritățile publice să își pună serviciile la dispoziția cetățenilor și a întreprinderilor în format digital până în 2023.

Principalele obiective ale programului:

  • Serviciile publice digitale de înaltă calitate vor fi puse la dispoziția cetățenilor și a întreprinderilor cel puțin în conformitate cu cerințele Actului privind furnizarea de servicii digitale.
  • Utilizarea serviciilor cu prezență fizică și pe suport de hârtie de către operatorii economici va fi redusă în mod semnificativ și vor fi disponibile o serie de servicii exclusiv digitale pentru întreprinderi.
  • Serviciile digitale de asistență pentru utilizatori vor fi disponibile în întreaga țară, cu respectarea nevoilor operatorilor economici.

Să continue…

Distribuie
Informații Strategie
Categorie
Limbă
Documentele Strategiei

Cele mai noi Strategii