Bune Practici

BeCode

BeCode este o organizație belgiană non-profit dedicată furnizării de educație și formare persoanelor din grupuri subreglementate. Organizația a fost înființată în 2016 cu scopul de a aborda decalajul în materie de competențe digitale din Belgia și de a oferi acces egal la educația în materie de programare pentru toți, indiferent de mediul din care provin sau de statutul socioeconomic al acestora.

BeCode oferă o serie de centre de programare și programe de formare care sunt concepute pentru a ajuta persoanele să își dobândească competențele de programare și pentru a construi o carieră în domeniul tehnologiei. Taberele de tip bootcamping sunt practice și practice și le oferă studenților posibilitatea de a construi aplicații în lumea reală și de a dobândi experiență practică în ceea ce privește tehnologiile moderne. Programa acoperă o serie de subiecte, inclusiv dezvoltarea web, știința datelor și proiectarea produselor, și este predată de instructori experimentați care sunt profesioniști din industrie.

Unul dintre principalele beneficii ale BeCode este accentul pus pe asigurarea unui mediu de învățare favorabil și favorabil incluziunii. Organizația recunoaște că multe persoane din grupuri insuficient puse sub aplicare se pot confrunta cu obstacole în calea accesului la educație și depune eforturi pentru a crea un mediu primitor și favorabil incluziunii, care să îi ajute pe studenți să supraviețuiască. Aceasta include asigurarea accesului studenților la o comunitate de sprijin formată din colegi și mentori, precum și o serie de resurse și sprijin pentru a-i ajuta să facă față oricăror provocări cu care se pot confrunta în timpul călătoriei lor de programare.

Un alt aspect important al BeCode este angajamentul său față de diversitate și incluziune. Organizația recunoaște că industria tehnologică este adesea dominată de un grup omogen de persoane și depune eforturi pentru a oferi educație persoanelor care provin din medii diferite, inclusiv femeilor, persoanelor de culoare și celor care provin din medii netehnice. Acest lucru contribuie la promovarea diversității și a incluziunii în industria tehnologică, precum și la oferirea de oportunități pentru persoanele din grupuri insuficient consolidate de a-și dezvolta competențele și de a reuși în economia digitală.

Pe lângă bootlagărele de programare și programele de formare, BeCode oferă, de asemenea, o serie de resurse și sprijin studenților după încheierea programului. Aceasta include accesul la rețeaua sa de absolvenți, care oferă oportunități de colaborare în rețea și dezvoltare profesională, precum și acces la programul său de sprijinire a carierei, care îi ajută pe studenți să găsească oportunități de angajare și să treacă la o carieră în domeniul tehnologiei.

BeCode colaborează, de asemenea, îndeaproape cu întreprinderile și organizațiile locale pentru a le oferi studenților oportunități de a lucra la proiecte din lumea reală și de a dobândi experiență practică. Acest lucru contribuie la crearea unei legături puternice între educație și locul de muncă și instituțiile care au posibilitatea de a-și aplica competențele nou dobândite într-un mediu real.

În concluzie, BeCode este o organizație belgiană fără scop lucrativ care este dedicată furnizării de educație și formare persoanelor din grupuri subreglementate. Prin accentul pus pe educația practică în materie de programare, pe un mediu de învățare favorabil incluziunii și favorabil incluziunii și pe angajamentul față de diversitate și incluziune, BeCode este o resursă excelentă pentru ca orice persoană să își dezvolte competențele de programare și o carieră în domeniul tehnologiei. Accentul organizațional pus pe crearea unui acces egal pentru a însoți educația face din aceasta un actor important în promovarea diversității și a incluziunii în industria tehnologică și în oferirea de oportunități pentru persoanele din grupurile insuficient puse în aplicare de a supraviețui în era digitală.

> Prezentare în profunzime BeCode

Distribuie
Informații Bune Practici
Când începe​

22/11/2023T00:00:00
Când se termină

20/11/2024T00:00:00
Zonă Georgrafică​

Belgium
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi Bune Practici